Průvodce spřežením (Vladimír Mikeš Štursa)
Související produkty
Detailní popis produktu
Vzít do ruky opratě a „prásknout do koní“ zní jako lákavé dobrodružství. Těm, kteří o spřežení uvažují, začínají zapřahat nebo už trochu jezdí a sní o závodní kariéře, přijde vhod tato kniha z pera velmi zkušeného a úspěšného vozataje Vladimíra (Mikeše) Štursy. Své zkušenosti předává srozumitelně, prakticky a s důrazem na bezpečnost. Budete mít pocit, že stojí za vámi a vede vás krok za krokem k cíli – od výběru koně, přes jeho první zapřahání, výcvik, trénink, až po první závodní den.
Kniha je určená nejen úplným začátečníkům, ale na své si přijdou i ambiciózní zájemci o závodní vozatajskou kariéru, kteří potřebují mít po ruce ucelený systém výcviku a tréninku. Tomu autor věnuje v knize nemalý prostor, stejně jako správnému rozvržení tréninků a závodů.
Kniha přináší ucelený přehled o přípravě především mladých koní pro spřežení. Najdete v ní všechny důležité informace, které vedou k úspěšnému zvládnutí této problematiky. Své uvnitř naleznou jak zkušení, tak i začínající vozatajové. Těm, kteří váhají v tom, zda svého koně zapřáhnout, poslouží jako srozumitelný návod a pomocník, jak na to! – Jaroslav Pavel, mezinárodní rozhodčí soutěží spřežení, vicemistr ČR ve dvojspřeží, člen komise spřežení
Táto publikácia je vhodnou pomôckou pre začínajúcich jazdcov. Zrozumiteľnou formou zoznamuje čitateľa s problematikou výcviku a jazdy so záprahom. Pri praktickej časti doporučujem tiež spolupracovať so skúsenými jazdcami tak, ako to odporúča táto publikácia. – Pavol Baláž, jedenáctinásobný Mistr SR ve dvojspřeží, osmkrát startoval na MS dvojspřeží, držitel zlatého odznaku FEI a zlatého odznaku SJF
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příručky pro začátečníky |
---|---|
Vazba: | brožovaná |
Rozměr: | 156 x 228 mm |
Počet stran: | 144 |
Vydavatel: | Arcaro |
ISBN: | 978-80-907127-6-8 |
Rok vydání: | 2019 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.